logo

Tülay Özdemir 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı

Tülay Özdemir 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı

Kahramanmaraşlı iş kadını Tülay Özdemir , 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti İstanbul 2. Bölgeden  Aday Adaylığını açıkladı. Sağlık sektöründe yaptığı hizmetlerle takdir toplayan Özdemir, Başarılarını aldığı ödüllerle taçlandırdı.  Dostlarının destek ve duasını bekleyen Milletvekili aday adayı Tülay Özdemir , ‘’hakkımızda hayırlı olan ne ise Allah nasip etsin’’ ifadelerini kullandı

Tülay Özdemir,  adaylık açıklamasında, yıllardır sağlık sektöründe ve yerel yönetimlerinde gururla hizmet ettiğini özellikle İstanbul’da bugünden itibaren farklı bir pozisyonda hizmete devam edecek olmanın heyecanı içinde olduğunu dile getirdi.

İstanbul 2. Bölge için adaylık başvurusunu  yapan  Özdemir, konuşmasının devamında  şunları söyledi: “Çıkmış olduğumuz bu yolda memleketimize, halkımıza faydalı olmak için ve hakkımızda hayırlı olanın Allah tarafından bizlere nasip edilmesi dileğiyle çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah bu çalışmalar sonucunda bu yarışta bizler seçilirsek, seçildiğimiz andan itibaren yine sizlerle birlikte İstanbul’umuza, ülkemize hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. İstanbul’daki özellikle Kahramanmaraş ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu STK’ları ve halkımızla yaptığımız istişareler sonucunda aday adaylığı kararı aldık ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için AK Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldum” dedi.

Tülay Özdemir kimdir?

1973  Kahramanmaraş  Afşin doğumludur. Çocukluğu Kahramanmaraş’ta geçti.1986 yılında İstanbul’a geldi. İlkokulu Manisa Turgutlu’da, ortaokulu Topkapı Mehmet Beyli İlköğretimde ve lise eğitimini ise Bayrampaşa Sabit Büyükbayraktar’da okudu. Uzun yıllardır Özel bir sağlık kurumunda yöneticilik yapmaktadır .İnsanlar ile olan bireysel ilişkileri sonucu çeşitli ödüller almış bir sağlık çalışanı olarak iş hayatına devam etmektedir.

Tülay Özdemir, evli ve üç çocuk annesidir.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ