logo

AK PARTİ KAĞITHANE’DEN ZAFER KUTLAMASI

AK PARTİ KAĞITHANE’DEN ZAFER KUTLAMASI

Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi Kağıthane’de de coşku ve sevinç hakimdi.  Saat 20:00 den sonra Kağıthane’nin cadde ve sokakları on binlerce Ak Partili tarafından dolup taştı. Hemen her bölgede araç konvoyları ile Kağıthane’yi turlayan vatandaşlar, Finali Cendere de bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirdi.

Seçim koordinasyon merkezinin yanı sra tüm caddeyi de kapatan 10 binlerce Ak Partili, saatlerce eğlenip zaferi kutladı. Alanı dolduran vatandaşlara;  belediye başkanı Mevlüt Öztekin AK  Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, MHP İlçe Başkanı Şafak Taştemir birer konuşma yaparak katılımcıları selamladılar. Tüm teşkilat mensuplarına ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden başkanlar, coşkulu bir şekilde alkışlandılar Oldukça hareketli geçen kutlamalarda sloganlar atıldı, marşlar çalındı, Ak Parti bayrakları sallandı.

28 Mayıs 2. Turda yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane’den yüzde 53’e yakın oy alarak Türkiye Ortalamasının üzerine çıktı

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ