logo

AK PARTİ KAĞITHANE’DEN KALABALIK VE COŞKUKU İFTAR

AK PARTİ KAĞITHANE’DEN KALABALIK VE COŞKUKU İFTAR

AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı Hasbahçe Etkinlik alanında partililere iftar verdi.  Tarihi Sadabad Camii yanındaki mesire alanında verilen iftar programında  kaynaşma ve dayanışma zirveye çıktı. Ramazan’ın manevi ikliminin zirve yaptığı iftar programının açılış konuşmasını ilçe başkanı Erkan Yıldırım Yaptı. Yıldırım, katılan herkese çok teşekkür ederken birlik beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.

 İftar programındaki katılımın oldukça kalabalık ve coşkulu olması; Ak Parti Kağıthane Kalesinin yıkılamaz olduğunu gösterdi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar, Kur’an tilaveti ile başladı.  Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kurucu İlçe Başkanı eski Sivas Milletvekili Selami Uzun, Ak Parti MKYK Üyesi Temel Başalan ve Ak İstanbul Teşkilat Başkanı Muhammed Abdülhakim Aksu kürsüye gelerek birer selamlama konuşması yaptı.

Kaynaşma, dayanışma ve sohbetlerin ardından çaylar yudumlandı, dost sohbetleri ile anılar yad edildi.

KİMLER KATILDI

Ak Parti Kağıthane İlçe İftarına; Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti MKYK Üyesi Temel Başalan, eski Sivas Milletvekili Selami Uzun, eski belediye başkanı Fazlı Kılıç, Ak İstanbul Teşkilat Başkanı Muhammed Abdülhakim Aksu, il yöneticileri, eski yeni belediye ve il genel meclis üyeleri eski ve yeni Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, mahalle teşkilatları, delegeler,müşahitler, üyeler, kanaat önderleri katıldı.

Duygulu anların yaşandığı, görkemli iftarın sonun da akşam namazına geçildi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ

#

AK PARTİ KAĞITHANE’DEN KALABALIK VE COŞKUKU İFTAR” için 1 yorum

  1. Abdullah Açar : diyor ki:

    Selamlar hayırlı ramazanlar dostların görulduyu gönüllerin sevindiği dünyada liderimize güven ve taktirle izlerken biz Türk olmaktan ve liderimizle devletimizle her zaman onur duyduğumuz bir liderimiz bir vatanımız birde Ak partimizin olduğunu unutmadık unutmayacagız Allah’a emanet olun gönüldaşlarım