logo

AK PARTİ KAĞITHANE’NİN  SKM AÇILIŞI MUHTEŞEM OLDU

AK PARTİ KAĞITHANE’NİN  SKM AÇILIŞI MUHTEŞEM OLDU

Ak Parti Kağıthane Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı içişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirildi,

Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreni  muhteşem bir kalabalığa sahne oldu. 19 mahalleden partililerin katıldığı törende coşku ve heyecan hakimdi.  Açılış törenine Bakan Süleyman Soylu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk. 2. Bölgeden çok sayıda Milletvekili adayı ve vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşmasın Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Erkan Yıldırım yaptıktan sonra ilçe başkanı Serkan Cantürk, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve Milletvekili adayları alanı dolduranları selamlayarak  kısa konuşmalar yaptı.

Soylu: ‘’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOGG gibi Türkiye’nin de gazına basacak Türkiye de öyle gidecek’’

AK Parti Kağıthane ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Burada konuşan Bakan Soylu, 14 Mayıs seçimlerine değindi. Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gurur duyulacağı yerli me milli otomobil olan TOGG arabasını yaptığını belirterek Erdoğan’ın seçimlerde Türkiye’nin gazına basacağını ve Türkiye’de TOGG’un gittiği gibi ilerleyeceğini ifade etti. Bakan Soylu, konuşmasında turizm ve ihracata da değinerek Türkiye’nin her geçen gün ileriye gittiğini anlattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Eskiden Amerikan büyükelçileri laf söylediği zaman herkes hizaya girerdi. Şimdi Tayyip Erdoğan’ın Türkiye‘sinde Amerikan Büyükelçiliği’ni değil, Amerikan Başkanı’nı kimse sallamıyor. Allah‘a çok şükürler olsun.” dedi.

Soylu, konuşmasının devamında; her seçimin kıymetli olduğunu belirterek, seçimin ülkede yaşayan herkesin kimliğine, kişiliğine, rengine, diline bakmadan herkesin istediği yere gidebilmesini, kıyafetine bakmadan herkesin devlette ve özelde çalışabilmesini temin etmek olduğunu belirtti.

Türkiye’nin çok büyük imtihanlardan geçtiğini dile getiren Soylu, “Türk, Kürt, Alevi, Sünni, dindar, laik deyip ayırdılar. Yıllarca bizi terörle imtihan ettiler, sınadılar. Evlatlarımızı ellerimizden aldılar. Bütün bunların yanı sıra yukarıdan aşağıya hep bize buyruklarla baktılar. Kimi sevmişsek bu ülkede hangi başbakanı, hangi cumhurbaşkanını sevmişsek ona iftira ettiler, hakaret ettiler. Yapmadıkları kalmadı. Eskiden Amerikan büyükelçileri laf söylediği zaman herkes hizaya girerdi. Şimdi Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’sinde Amerikan Büyükelçiliği’ni değil, Amerikan Başkanı’nı kimse sallamıyor. Allah’a çok şükürler olsun.” diye konuştu.

Soylu seçim gündemine dair uzunca bir konuşma yaparken alanı dolduranlar sık sık alkışlayarak tezahüratlarda bulundu

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ