logo

Çandır Ailesinin mutlu Günü

Çandır Ailesinin mutlu Günü

Kağıthane eşrafından, Milli Görüş Hareketinin Kağıthane’deki öncülerinden bir dönem Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’da yapan Seyit Ahmet Çandır, evladı Hasan’ı  Çandır’ı evlendirerek dünya evine soktu.

Eyüpsultan Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikaha çok sayıda davetli katıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in kıydığı nikahta genç çiftlerin şahitliklerini;  eski bakanlardan İdris Güllüce, Ak Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, eski milletvekillerinden  Metin Külünk, Harun Karaca,  Yavuz Subaşı, Ali Turan,  halihazırdaki milletvekillerinden  İsmail Erdem,  bakan yardımcıları Nevzat Şatıroğlu, Mahmut Gürcan, eski Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Ak Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer yaptı.

Nikah Merasimine eski Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, eski Beyoğlu Belediye Başkanı  Haydar  Ali Yıldız,  Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, Ak Parti’nin Kağıthane Sarıyer, Beşiktaş ilçe başkanları Serkan Cantürk, Yıldırım Turan, Halil İbrahim Kurşun, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Cemil Öğütcü’de  eşlik etti. Seyit Ahmet Çandır’ın beraber siyaset yaptığı çok sayıda il, ilçe yöneticisi eski ve yeni meclis üyelerinin de katıldığı nikah merasimi, birbirlerini uzun süre göremeyen dostları da bir araya getirdi. Baba ve Anne  Çandır çifti tüm dostlarını kapıda karşılayarak yakından ilgilendi

 Hoş sohbet ortamında geçen tören, takı töreni ile son buldu.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ