logo

Cumhurbaşkanı  Erdoğan  İstanbul’daki 5 ilçeyi kıskacına aldı

Cumhurbaşkanı  Erdoğan  İstanbul’daki 5 ilçeyi kıskacına aldı

Başkan Erdoğan’ın talimatı ile başta İstanbul olmak üzere 81 ilde 1994’teki belediyecilik ruhu için adeta seferberlik başlatıldı. İstanbul için özel reçete hazırlanırken, 5 ilçeye de ayrı parantez açıldı. İşte detaylar….

31 Mart seçimlerinde İstanbul’un yeniden fethedilmesi ve şahlanış döneminin başlamasının şifreleri vatandaş tarafından alınacak. 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından başlatılan ve bir aydır devam eden seçmen memnuniyeti anketi çalışması bayram boyunca sürdü..

AK Parti, kendisine oy vermeyen vatandaşın oy vermeme sebebini sordu. Bir aylık çalışmanın raporu Başkan Erdoğan’a sunulacak. Seçmen memnuniyeti anketine göre yol haritası çizilecek. AK Parti’ye doğru bir adım atana partililer koşarak gidecek. İstanbul’da kapısı çalınmadık, ulaşılmadık, kalbi fethedilmedik hiç kimseyi bırakılmayacak..

5 İLÇEYE AYRI PARANTEZ
Hedef İstanbul’un 39 ilçesinde de birinci parti olmak. Bu kapsamda zafer sarhoşluğuna kapılmadan milletle teşkilat arasındaki gönül köprüleri sağlamlaştırılacak. İstanbul Teşkilatına uyarılarda bulunan Başkan Erdoğan, “Unutmayın, ilçelerde 24 belediyeden 19 belediyeye düştük” demişti..

Erdoğan’ın bahsettiği AK Partili belediyelerin yönetiminde olan Beyoğlu, Çatalca, Eyüpsultan, Tuzla ve Üsküdar ilçelerinde Mayıs 2023 seçimlerinde yaşanan oy kaybının telafi edilmesi için özel çalışma yapılacak. Bu 5 ilçede neden oy kaybı yaşandığının hesabı yapılacak, neden ve niçin bu noktaya gelindiği araştırılacak. Eksiklikler giderilecek. Vatandaşlar Türkiye Yüzyılı hedeflerine ısındırılacak ve onları inandıracak adımlar atılacak..

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ