logo

EYÜP MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ KONGRE YAPTI

EYÜP MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ KONGRE YAPTI

Eyüp Müteahhitler Derneği  (EMÜDER) 8. Olağan Kongresi gerçekleştirdi. Mevcut Başkan İrfan Tutacak tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 15 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı kongrenin divan başkanlığını İsrafil Aslanoğlu yaptı.

Eyüp Sultan İlçesi Alibeyköy Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde yapılan kongreye yoğun ilgi vardı. Konuklarına açık havada;  nezih bir ortamda kahvaltı veren Emüder yönetimi,  misafirleriyle tek tek ilgilenerek takdir topladı.  Başta Eyüpsultan, Kağıthane ve diğer komşu ilçelerden seçkin davetlilerin katıldığı kongrenin açılış konuşmasını başkan İrfan Tutacak yaptı. Kongreye Siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis Üyeleri,  bürokratlar, kamuda çalışan teknik müdür ve şefler, muhtarlar Sivil Toplum Örgütlerinin başkan ve yöneticileri, hemşehri dernekleri, iş insanları, müteahhitler  ve üyeler iştirak etti.

Tek liste ile gidilen kongrenin tüm maddeleri oy birliği ile geçti.

 BAŞKAN TUTACAK: ‘’ DERNEĞİMİZLE GURUR DUYUYORUZ’’

Tek liste ile gidilen EMÜDER Kongresinde tekrar başkanlığa seçilen başarılı başkan İrfan Tutacak yaptığı konuşmada; derneğimizle ne kadar öğünsek azdır, gurur duyuyoruz dedi. Kurumsallık adına çok önemli mesafeler kat ettiklerine değinen başkan İrfan Tutacak, çok güzel projeler üreterek bir birlerine destek olan  ve dayanışan üyelerimize çok teşekkür ediyorum.  Kendi aralarındaki işbirliği ve dayanışma içerisindeler bizlerde her zaman var gücümüzle destek olduk bundan sonrada her zaman destek olmaya devem edeceğiz dedi. Başkan Tutacak, sürekli yerel yönetimler ve hükümetle iletişim içersinde olduklarına değinerek her zaman sorunlarımızı iletiyoruz iyi ilişkiler içersindeyiz vurgusu yaptı.

Kentsel dönüşüm konusunda katkılarından da söz eden başkan Tutacak, sektörün sorunlarını da gündeme getirerek  özellikle İstanbul’un merkezi konumundaki beton santralarını sert bir dille eleştirdi. Tutacak; ‘’Hazır betonda çok büyük sorunlar var. Bu sorunun üzerine istikrarlı bir şekilde gitmeye devam edeceğiz. Beton fiyatlarında dengesizlik ve fahiş fiyatlar var. Bu yapılanların art niyetli olduğunu düşünüyoruz’’  ifadelerine yer verdi.

Olası İstanbul Depremi ile ilgili projelerinin de olduğunu söyleyen (EMÜDER)  Eyüpsultan Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak, 6 Şubat Depremleri ile ilgili çalışmalardan da bahsederek;  depremin ertesi günü bölgeye 3 tır malzeme gönderdiklerin ifade etti.

Kongrede derneğin tüzük ve unvan değişikliği kabul edilirken üye aidatları da artırıldığı duyuruldu.

Coşkulu bir kalabalığın katıldığı kongrede  güven tazeleyerek tekrar başkan seçilen İrfan Tutacak’ın kapanış konuşmasıyla tamamlandı. Kongre sonrası yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri  konuklara tanıtılarak hatıra fotoğrafı çekinildi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ