logo

İHH Kağıthane’den yetim çocuklar için karne şenliği

İHH Kağıthane’den yetim çocuklar için karne şenliği

Kağıthane İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğince ilçedeki yetim çocuklara yönelik karne şenliği düzenlendi. .

 Kağıthane Hasbahçe Mesire alanında organize edilen şenliğe İlçe Kaymakamı Tahir Şahin İlçe Milli Eğitim Müdürü  Zekeriya Postacı da katılarak birer selamla konuşması yaptı .100’ü  aşkın yetim çocuğun yakınları ile birlikte katıldığı karne şenliğinde çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Yetim çocukların keyifli saatler geçirdiği şenlikte;  katılan protokol konuklarına ve yetim yakınlarına ikramlarda bulunuldu. Hacivat – Karagöz tiplemesinin sunduğu tekerlemelerle  çeşitli skeç ve animasyonlar, alana konulan şişme park aletleri ile gün boyu eğlenerek yılın yorgunluğunu atan yetim çocuklar, Kağıthane Belediyesi’nin Sadabad’ta bulunan gezi teknelerine binerek tur attılar adeta mini bir yat gezisi gerçekleştirdiler. Geleneksel çocuk oyunları yarışmalarıyla ter döken çocuklar için İHH Kağıthane Şubesi, hemen her şeyi düşünerek güzel bir program düzenlemesi dikkatlerden kaçmadı. Yardım organizasyonlarının yanı sıra sosyal programları ile de öne çıkan İHH Kağıthane Şubesi’nin başkanlığını Murat İzmirli yürütüyor

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ