logo

KAĞITHANE HÜDA PAR’DAN  GAZETEMİZE ZİYARET

KAĞITHANE HÜDA PAR’DAN  GAZETEMİZE ZİYARET

Hür Dava Partisi  ( HÜDA PAR) Kağıthane İlçe Teşkilatı,  gazetemiz Sadabad Haber Genel Yayın Yönetmeni Cemil Öğütcü’yü  ziyaret etti.

Hüda Par  Kağıthane İlçe Başkanı  Mehmet Enes Karakaya,  beraberinde ilçe başkan yardımcıları ile birlikte gerçekleşen ziyaret hoş sohbet ortamında gerçekleşti. İlçe başkanı Karakaya,  ‘’hedeflerinin Sayın Cumhurbaşkanını seçmek, meclise Hüda Par olarak milletvekili  sokmak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Cumhur İttifakı’nın  meclis çoğunluğunu sağlamak olduğunu ifade ederek  Allah’a şükürler olsun bu durumun da  gerçekleştiğine’’ değindi.

Kağıthane’de 4.Olağan  kongrelerini yaptıklarını ifade eden ilçe başkanı Mehmet Enes Karakaya, yeni göreve geldiğini vurgulayarak,  teşkilat olarak esnaf ziyareti ve ev sohbetlerine başladıklarını söyledi.

İstişareye çok önem verdiklerini vurgulayan başkan Karakaya, bu minvalde çalışacaklarını söyledi. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Cemil Öğütcü ise ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyerek Hüda Par başkan ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ