logo

KÂĞITHANE’DE ÇOCUKLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE BAŞLADI

KÂĞITHANE’DE ÇOCUKLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE BAŞLADI

Kâğıthane ilçesinde ikamet eden öğrenciler yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde okullarda ders başı yaptı.

Kâğıthane Belediyesi, okulların yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirilmesi için ilçe sınırları içerisindeki okullarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdü. Okullardan gelen talepler doğrultusunda Kâğıthane Belediyesi’ne bağlı ekipler bahçe, koridor, merdiven, lavabo ve sınıfların detaylı temizlik ve dezenfektesini yaptı. Temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının ardından yenilenen okullarda dönemin ilk ders zili çaldı.

Kâğıthane’de yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Çamlıvadi İlkokulu’nda düzenlenen açılış programına katılım sağladı. Başkan Öztekin ilçedeki öğrencileri okulların açıldığı ilk gün yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

İlk dersi Başkan Öztekin verdi

Çamlıvadi İlkokulu’nda düzenlenen açılış programının ardından Başkan Öztekin Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilk kez açılan teknoloji sınıfını ziyaret etti. Sınıfın ilk dersini öğrenciler Başkan Öztekin’den aldılar. ‘Çanakkale’den Gazze’ye’ konulu derste Başkan Öztekin; Çanakkale Zaferi, Gazze’deki soykırım, yapay zeka, sosyal medya ve iletişim alanında öğrencileri bilgilendirdi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Yeni dönemde tüm öğrencilerimize ve eğitimcilerimize başarılar diliyor, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Her dönem olduğu gibi bu yeni dönemde de en çok yatırımı eğitim alanında yapacağız. Desteklerimizle öğrencilerimizin yine yanında olacağız.” diye konuştu.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ