logo

MUHTARLAR KAĞITHANE SİVASLILAR DERNEĞİ’NDE MÜZİK ZİYAFETİNE DOYDU

MUHTARLAR KAĞITHANE SİVASLILAR DERNEĞİ’NDE MÜZİK ZİYAFETİNE DOYDU

Kağıthane Sivaslılar Derneği geleneksel olarak düzenlediği muhtarlar buluşmasının bu seneki organizasyonunu da gerçekleştirdi. Sivaslılar Derneği’nin lokalinde gerçekleşen buluşmaya yeni seçimden çıkarak güven tazeleyen muhtarlar katıldı.

Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Baykal’ın açılış konuşmasıyla başlayan program, müzik ziyafeti ile devam etti. Sivaslı yerel sanatçılar Doğan Kaya ve Ali Ateş’in söylediği türkülerle Halk müziğine doyan muhtarlar, söylenen türkülere eşlik ederek güzel bir gün geçirdi. İkramlarında yapıldığı Sivaslılar Derneği Muhtarlar Buluşmasına, Kağıthane Belediye Başkanı Av Murat Şahin’de katıldı. Muhtarlar adına konuşan Kağıthane Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Daş,  ‘’Sivaslılar Derneği’nin her platformda muhtarlara sahip çıktığını, muhtarlar adına program düzenleyen tek dernek,  Kağıthane Sivaslılar Derneği olduğunu dile getirerek başkan Mustafa Kemal Baykal’a teşekkür etti.

Hoş sohbet ortamında geçen programda türkülerin yanı sıra şiir dinletileri de geceye ayrı bir renk kattı. Programın son bölümünde başkan Mustafa Kemal Baykal katılımcılara ve yönetim kuruluna teşekkür ederek  halk adına kamu hizmeti veren muhtarlara teşekkür etti. Toplantı hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ