logo

SİVASLILAR KAĞITHANE’DE  İFTARDA BULUŞTU

SİVASLILAR KAĞITHANE’DE  İFTARDA BULUŞTU

Kağıthane Belediyesi’nin ev sahipliğinde iftarda bir araya gelen Sivaslılar, Ramazan’ın manevi iklimini doyasıya yaşadı.  Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine bin 500 kişinin katıldığı ifade edildi. Salonunun her iki katını da dolduran Sivaslılar, yemeğin ardından Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 2. Bölge Milletvekili Sivaslı Adem Yıldırım ve diğer protokol misafirleriyle bol bol  hatıra fotoğrafı  çektirdi.

Kur’an tilaveti ile başlayan iftar programı,  yemeğin ardından  Kağıthane Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Baykal’ın açılış konuşması ile devam etti. Kağıthane Belediyesi’nin deprem bölgesindeki yaptığı hizmetlerin sinevizyon gösterimi ve sunumunun ardından Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı  Serkan Cantürk, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı  Av. Adem Yıldırım’ın günün anlamına yönelik konuşmalar yaptı.

Kağıthane’deki Sivaslı  köy, ilçe derneklerinin de hazır olduğu iftar yemeğinde;  dayanışma, kaynaşma ve hoş sohbet ortamı zirveye çıktı.

Oldukça coşkulu geçen programda,  konuşmacılar büyük alkış aldı. Programın son bölümünde Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Baykal , Başkan Mevlüt Öztekin’e Sivas Gök Medrese’nin resim tablosunu hediye etti.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ