logo

  Süheyl Hamza  Telci’nin Mutlu Günü

  Süheyl Hamza  Telci’nin Mutlu Günü

Ak Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Süheyl Hamza  Telci, dünya evine girdi. Kağıthane’deki Milli Görüş Hareketinin emekçilerinden  uzun yıllar Ak Parti  ilçe yönetim kurulu üyeliği de yapan  merhum Orhan Telci’nin değerli evladı Süheyl Hamza Telci, Nurcan Sarıdoğan Hanımefendi ile hayatlarını sade bir törenle birleştirerek dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreni Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kağıthane Kültür Merkezi Sadabad Tiyatro Salon’unda gerçekleştirilen nikahı Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıydı. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri; Mustafa Demir, Büşra Peker, Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek, Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ,  Beşiktaş İlçe Başkanı Yıldırım Turan, Sarıyer İlçe Başkanı  Halil İbrahim Kurşun, Ak  İstanbul İl Gençlik Kollarından isimler yaptı.

Saat 20:00 de başlayan nikah öncesi konuklara kokteyl ikramında bulunuldu. Oldukça Kalabalık olan Nikah merasimine geçmiş dönemlerde Kağıthane’de İlçe Başkanlığı yapan Sami İlhan, Seyit AhmetÇandır,  Faruk Gökkuş, Ak Parti Kadın ve Gençlik kollarından halihazırda ve geçmişte görev yapan çok sayıda  isim katıldı.  Nikah merasimi takı takma merasimi ile son buldu. Sadabad Haber Gazetesi olarak Süheyl  Hamza Telci kardeşimizi tebrik ediyor, ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ

#

  Süheyl Hamza  Telci’nin Mutlu Günü” için 1 yorum

  1. Hasan gör : diyor ki:

    Biromu boyu mutluluklar diliyorum hayırlı olsun